Nieuws

Website freshknowledge.eu vindbaar in onze kennisbank

Tuinbouw; fruitteelt
Bron foto: Karel Appel, via Pixabay (CC-BY-3.0)
Samenvatting
  • Onderwerp
    Freshknowledge.eu
  • Interessant voor
    Groente- en fruitsector
Bekijk de bronnen
De website www.freshknowledge.eu maakt wetenschappelijke informatie toegankelijk en toepasbaar voor mensen die werkzaam zijn in de groente- en fruitsector. De webpagina's zijn nu ook te vinden via de zoekbox op Groen Kennisnet.

Alle artikelen van https://www.freshknowledge.eu/ zijn in de kennisbank van Groen Kennisnet te vinden. De kennisbank telt nu bijna 500.000 bronnen. Wil je alleen zoeken in de collectie van freshknowledge? Vink dan in de zoekomgeving het filter “Collectie” www.freshknowledge.eu aan.

Freshknowledge.eu

De website bevat veel informatie over kwaliteitsbehoud van versproducten in de hele keten: na de oogst, in pakstations, tijdens transport, in de detailhandel tot aan de ondersteunende en adviserende partners toe. Het doel van www.freshknowledge.eu is impact te creëren met de kennis van Wageningen University & Research.

Naoogst

Professionals in het naoogstdomein worden hiermee ondersteunt om de beste strategische en operationele beslissingen te nemen voor hun werk. Zo vind je wetenschappelijk onderbouwde informatie over naoogsttechnologie en zijn er diverse cursussen die je kan volgen. Ook kun je direct in contact komen met experts om zo gemakkelijk toegang te krijgen tot hun diensten.

Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat deze video niet getoond kan worden. Vink marketing aan in uw cookie-instellingen en ververs deze pagina om de video te tonen.
Freshknowledge.eu: a Postharvest platform of Wageningen University & Research

Bron: Wageningen Food & Biobased Research