Evenement

Future Farming & Food Experience 2024

Samenvatting
 • Wanneer
 • Locatie
  Boerderij van de Toekomst, Edelhertweg 1, Lelystad
 • Organisator
  NPPL (Nationale Proeftuin Precisie Landbouw)
  Boerderij van de Toekomst
  ACRRES
  Groeikracht Cosun
  IRS
Duik in de wereld van future farming en verken hoe jouw bedrijf eruit zal zien in 2030 met de nieuwste technologieën. Het doorlopende programma van 9.30 tot 16.30 uur staat bol van de inspiratie. Meld je onderaan deze pagina aan en bereid je voor op de toekomst van farming!

Vraag-maar-raak -sessies
Tijdens de vraag-maar-raak -sessies kun je met al je vragen over landbouw van de toekomst terecht bij experts. De onderwerpen van de verschillende sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Fieldlab Boerderij van de Toekomst
Op het fieldlab van Boerderij van de Toekomst kun je zien hoe het onderzoek er in de praktijk uitziet. Wat werkt er al, en wat (nog) niet?

Demonstratieveld
Ervaar hoe veldrobots met data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie. Ook diverse mechanische innovaties worden getoond.

Standhouders- en dataplein
Op deze beide pleinen kun je kennismaken met een breed scala aan bedrijven die, met name voor akkerbouwers, innovatieve diensten, producten en machines aanbieden.

Partner worden
Naast deelnemen aan het evenement heb je ook de mogelijkheid om als exposant of demonstrant aanwezig te zijn tijdens Future Farming & Food Experience.