Congres

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Koe hooi - kirahoffmann via Pixabay
Bron foto: kirahoffmann, Pixabay (Pixabay licence)
Samenvatting
  • Wanneer
  • Locatie
    Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
  • Organisator
    Rundvee & Mechanisatie Vakdagen
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) is hét platform waar de hele rundveesector samenkomt om elkaar te ontmoeten, te inspireren en de sector vooruit te helpen. Bij RMV ontdek je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die je helpen je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Als bezoeker kom je in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector, terwijl exposanten de kans krijgen om hun merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en hun marktpositie te versterken. RMV heeft volop aandacht voor de meest actuele thema’s uit de sector en bereidt je voor op de toekomst van de rundveesector.

Kom naar RMV om waardevolle kennis op te doen, je netwerk te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen, en maak deel uit van de toekomst van de rundveesector.

Hoofdthema's RMV 2024

Boerderij van de Toekomst: Hoe ziet de boerderij van de toekomst eruit? Welke ontwikkelingen en mogelijkheden zijn er die van toepassing zijn op jouw bedrijf? Dit ontdek je tijdens RMV.

Future Farming: Hoe kan de rundveesector innoveren met behulp van slimme technieken, AI, data en duurzame systemen? Dit en meer komt aan bod tijdens het hoofdthema Future Farming.

Diergezondheid: Er zijn veel aspecten van invloed op de diergezondheid, zoals voeding, farmaceutica, huisvesting en klimaat. Ontdek de laatste trends op het gebied van diergezondheid tijdens RMV.

Zie voor het volledige programma de knop 'Meer informatie & Aanmelden' hieronder.